• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Italienskmad.dk
  • Pastaretter
  • Pastatyper
  • Brød
  • Krydderurter
  • Om/kontakt
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Pastaretter
  • Pastatyper
  • Brød
  • Krydderurter
  • Om/kontakt
  • Følg med

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • RSS
  • ×

    Du er her: Forside › Recipes › Pizza

    Pizza Margherita - nem familiepizza i bradepande

    Pizza Margherita - nem familiepizza i bradepande

    18. juli 2020 Holger Rørby Madsen Opdat.: 21. juli 2020

    Indhold

    1. Pizza Margherita er en lækker pizza fra Italien, der nemt bages i bradepande. Det er altså en stor pizza, der passer til en hel familie som nem mad.
    2. Opskrift på Pizza Margherita
    3. Pizza Margherita - nem familiepizza i bradepande
      1. Ingredienser
      2. Sådan gør du
    4. Tips

    Pizza Margherita er en lækker pizza fra Italien, der nemt bages i bradepande. Det er altså en stor pizza, der passer til en hel familie som nem mad.

    Pizza Margherita er et stensikkert hit som aftensmad i familien - hvor både børn og voksne elsker denne italienske klassiker.

    Pizzaen bages i en bradepande, og fylder faktisk hele bradepanden ud.

    Derfor er der nok til fire personer, og Pizza Margherita er både velegnet som nem hverdagsmad - eller den lækre ret i weekenden.

    Opskrift på Pizza Margherita

    billederesultat for pizza margherita
    Udskriv

    Pizza Margherita - nem familiepizza i bradepande

    Pizza Margherita er en lækker pizza fra Italien, der nemt bages i bradepande. Det er altså en stor pizza, der passer til en hel familie som nem mad.
    Ret Pizza
    Køkken Italiensk
    Forb. tid 10 minutter
    Tilb. tid 25 minutter
    Hævetid 50 minutter
    Samlet tid 1 time 25 minutter
    Antal 4
    Kalorier 270kcal
    Forfatter Holger Rørby Madsen

    Ingredienser

    • 275 gram vand lunkent
    • 25 gram gær
    • 425 gram hvedemel tipo 00
    • 3 spiseskefulde olivenolie
    • 1 teskefuld salt
    • pizzasauce
    • 4 tomater mellemstore, evt. blommetomater
    • Lidt olivenolie
    • 1 teskefuld oregano tørret
    • basilikum friske blade
    • mozzarella revet

    Sådan gør du

    • Gær røres ud i lunkent vand, og du kan med fordel anvende din røremaskine til at lave pizzadejen.
    • Tilsæt derefter hvedemel tipo 00, lidt olivenolie og salt.
    • Pizzadejen til din Pizza Margherita æltes nu 7-8 minutter, hvorefter den strammes op på køkkenbordet. Det gør du ved at folde dejen ind over sig selv nogle gange.
    • Læg pizzadejen tilbage i skålen med et viskestykke over, og lad nu dejen hæve til dobbelt størrelse. Det tager ca. 45-50 minutter.
    • Ovnen varmes op til 225 grader varmluft, og en bageplade beklædes med bagepapir.
    • Tag dejen ud på bordet og stram den hurtigt op igen. Rulles derefter ud, så pizzadejen passer med størrelsen på din bradepande. Den skal fylde hele pladen ud.
    • Læg dejen over på bagepapiret i bagepladen, og smør med lidt pizzasauce.
    • Tomaterne skæres i kvarte, og fordelen på pizzaen, som du også drysser med oregano og drypper med lidt olivenolie.
    • Bag din Pizza Margherita i 15 minutter.
    • Tag pizzaen ud og fordel brækkede stykker mozzarella på den. Derefter friske basilikumsblade, lidt mere olie, lidt salt og friskkværnet peber.
    • Bag så pizzaen færdig i yderligere 7-8 minutter indtil mozzarellaosten er smeltet.

    Tips

    Den færdige Pizza Margherita serveres straks, og rester anvendes i madpakken dagen efter.

    Fyldet kan selvfølgelig varieres som man synes, og du kan eks. bruge rucola, parmaskinke og mange andre gode italienske råvarer på pizzaen.

    Se også min opskrift på italiensk pizzadej:

    Pizzadej - italiensk opskrift på dej til pizza
    Her er en klassisk opskrift på pizzadej fra Italien. En nem og lækker dej til pizza - præcist som italienerne elsker den. Pizzadejen skal hæve 1 time.
    Se opskrift her
    billederesultat for pizzadej

    Se flere opskrifter

    • Pizzadej - italiensk opskrift på dej til pizza

    Følg os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • RSS

    Læserinteraktioner

    Bidrag med din mening Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Seneste indlæg

    • Italiensk kartoffelsuppe med blomkål og uden fløde
    • Kylling i fad a la Italien med friske krydderurter
    • Pinjekerner - nyttig viden og fakta om de små kerner
    • Italiensk grillkylling med citron og hvidløg
    • Italienske pommes frites stegt i pande
    • Brødsalat fra Italien med spinat, tomat og ciabattabrød
    • Focaccia med tomat - lækkert italiensk madbrød
    • Risotto med ærter - opskrift på lækker ærterisotto

    RSS Seneste nyt fra Nyheder.dk

    • To dræbt under tiltagende spændinger på Vestbredden
    • Ældre kvinde mister livet i brand i Marstal
    • 18 omkom under storme i USA - millioner berørt af uvejr
    • Iransk milits dræbte fire pakistanske soldater
    • Tre partier ligger næsten lige dagen før finsk valg
    • SF-veteran i Bruxelles genopstiller ikke ved næste års valg

    Inspiration til god mad:

    Madbloggen.dk

    Jensens-Madblog.dk

    Newyorkernyheart.dk

    Madens Verden

    Om italienskmad.dk

    Jeg hedder Holger, elsker italiensk mad, og her får du de bedste opskrifter på mad fra Italien. Med alt fra klassiske pastaretter til brød, is og meget mere. Så velkommen i det italienske køkken. Spørgsmål? Så skriv på hej@italienskmad.dk.

    Kategorier

    • Brød
    • Dessert
    • Drikke
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Is
    • Italienske udtryk
    • Krydderurter
    • Pastaretter
    • Pastatyper
    • Pizza
    • Salater
    • Sovs og marinade
    • Tilbehør

    Copyright © 2023 · Italienskmad.dk