Opskrift på nem pastaret med parmaskinke. En lækker omgang pasta med ærter, lidt spinat og frisk pasta i en cremet flødesovs, der kan laves på 15 minutter.
En klassisk og nem pastaret fra Italien med blandt andet ærter og en cremet flødesovs.
Pastaretten tager ikke mere end ca. 15 minutter at lave, og den serveres med gode skiver af parmaskinke til.
Så bliver det næsten ikke mere italiensk.
Opskrift på nem pastaret
Opskrift
Nem pastaret med parmaskinke på 15 min.
Opskrift på nem pastaret med parmaskinke. En lækker omgang pasta med ærter, lidt spinat og frisk pasta i en cremet flødesovs, der kan laves på 15 minutter.
Antal 4
Kalorier 310kcal
Ingredienser
- 1 rødløg finthakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 250 gram ærter friske eller frosne
- 1 bundt grønne asparges i mundrette stykker
- 5 deciliter piskefløde
- Lidt citronsaft
- oregano
- basilikum
- salt og friskkværnet peber
- 8 skiver parmaskinke
Sådan gør du
- Finthakket løg og hvidløg sauteres let af i lidt olivenolie uden at tage farve.
- Tilsæt derefter ærter og asparges og lad det sautere et minuts tid mere.
- Kom fløden i og lad den koge op. Tilsæt lidt citronsaft (tager den fede fornemmelse i fløde), lidt oregano og basilikum. Gerne frisk - men tørret er også ok. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Kog den friske pasta som anvist på pakken - typisk et par minutter.
- Vend pastaen i flødesovsen, og tilsæt lidt af kogevandet, hvis det er nødvendigt.
Tips
Nem pastaret anrettes gerne sammen med skønne skiver parmaskinke.
Serveres med et godt stykke ciabattabrød til.
Bidrag med din mening