Sådan laver du italiensk limonade af skønne citroner. En nem og lækker limonade, der smager som den laves i Italien, og den laves med økologiske citroner.
Hjemmelavet limonade som den laves i Italien.
Nem og simpel opskrift med økologiske citroner, sukker og vand. Sådan laver man limonaden i støvlelandet, og der skal ikke mere til.
Samtidig tager det ikke mange minutter at lave limonaden, som derefter sættes på køl til den skal bruges.
Opskrift på limonade
Opskrift
Italiensk limonade - hjemmelavet lemonade som i Italien
Sådan laver du italiensk limonade af skønne citroner. En nem og lækker limonade, der smager som den laves i Italien, og den laves med økologiske citroner.
Antal 4
Kalorier 175kcal
Ingredienser
- 6 citroner skal være økologiske, da skrællen anvendes
- 100 gram sukker
- 600 gram vand
Sådan gør du
- Find en gryde frem og kom sukker og vand i.
- Med en almindelig kartoffelskræller skrælles nu to af de økologiske citroner, og skrællen kommes i gryden. Du må ikke skrælle det hvide med, da det er for bittert, og det ødelægger din limonade.
- Del alle citronerne i halve, og pres saften af dem. Kom saften i gryden.
- Kog limonaden op, og når den koger fjernes gryden fra kogepladen.
- Lad den varme limonade stå og trække smag i ca. 20 minutter.
- Sigt limonaden, så skrællerne sigtes fra.
- Hæld den hjemmelavede limonade på flaske, som sættes på køl.
Tips
Hjemmelavet limonade serveres fra når den er blevet helt kold.
Kan sagtens opbevares nogle dage i køleskabet.
Ved servering anrettes limonaden med isterninger og en skive citron i glasset - og på glasset.
Bidrag med din mening