Lækker italiensk citronsorbet med eller uden ismaskine
En lækker opskrift på italiensk citronsorbet, der kan laves med eller uden en ismaskine. En skøn og forfriskende sorbet med citron. Perfekt som dessert.
Ret Dessert
Køkken Italiensk
Forb. tid 15minutter
Tilb. tid 45minutter
Samlet tid 1time
Antal 4
Kalorier 180kcal
Ingredienser
1bladhusblas
100gramvand
125gramsukker
100gramcitronsaft2-3 citroner
100gramsødmælk
Sådan gør du
Husblas lægges i koldt vand i fem minutter.
I en gryde koges vand og sukker op så sukkeret opløses helt. Køles lidt af.
Pres 100 gram citronsaft af friske citroner, og det kræver 2-3 citroner.
Klem vandet af den opblødte husblas og rør den ud i sukkervandet.
Citronsaft og sødmælk kommes i gryden og det hele røres sammen.
Kør din citronsorbet på ismaskine, og det tager ca. 45 minutter.