Opskrift på nem pastaret med parmaskinke. En lækker omgang pasta med ærter, lidt spinat og frisk pasta i en cremet flødesovs, der kan laves på 15 minutter.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Forb. tid 5minutter
Tilb. tid 10minutter
Samlet tid 15minutter
Antal 4
Kalorier 310kcal
Forfatter Holger Rørby Madsen
Ingredienser
1rødløgfinthakket
3fedhvidløgfinthakket
250gramærterfriske eller frosne
1bundtgrønne aspargesi mundrette stykker
5deciliter piskefløde
Lidtcitronsaft
oregano
basilikum
salt og friskkværnet peber
8skiverparmaskinke
Sådan gør du
Finthakket løg og hvidløg sauteres let af i lidt olivenolie uden at tage farve.
Tilsæt derefter ærter og asparges og lad det sautere et minuts tid mere.
Kom fløden i og lad den koge op. Tilsæt lidt citronsaft (tager den fede fornemmelse i fløde), lidt oregano og basilikum. Gerne frisk - men tørret er også ok. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog den friske pasta som anvist på pakken - typisk et par minutter.
Vend pastaen i flødesovsen, og tilsæt lidt af kogevandet, hvis det er nødvendigt.