• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Italienskmad.dk
  • Pastaretter
  • Pastatyper
  • Brød
  • Krydderurter
  • Om/kontakt
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Pastaretter
  • Pastatyper
  • Brød
  • Krydderurter
  • Om/kontakt
  • Følg med

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • RSS
  • ×

    Du er her: Forside › Recipes › Pastaretter

    Spaghetti med kødsovs - klassisk italiensk pastaret

    Spaghetti med kødsovs - klassisk italiensk pastaret

    17. juli 2020 Holger Rørby Madsen Opdat.: 17. juli 2020

    Indhold

    1. Spaghetti med kødsovs er en populær ret fra det italienske køkken, som også er blevet en fast bestanddel af det danske køkken. Her er en god opskrift.
    2. Opskrift på spaghetti med kødsovs
    3. Spaghetti med kødsovs - klassisk italiensk pastaret
      1. Ingredienser
      2. Sådan gør du
    4. Tips

    Spaghetti med kødsovs er en populær ret fra det italienske køkken, som også er blevet en fast bestanddel af det danske køkken. Her er en god opskrift.

    Spaghetti med kødsovs er med tiden blevet en af de mest populære familieretter i Danmark, hvor mange jævnligt nyder denne klassiker.

    Pastaretten laves i et utal af forskellige udgaver, og som udgangspunkt naturligvis med spaghetti.

    Men den kan også godt serveres med pastapenne eller andre pastatyper.

    Opskriften er beregnet til fire personer.

    Opskrift på spaghetti med kødsovs

    billederesultat for spaghetti med kødsovs
    Udskriv

    Spaghetti med kødsovs - klassisk italiensk pastaret

    Spaghetti med kødsovs er en populær ret fra det italienske køkken, som også er blevet en fast bestanddel af det danske køkken. Her er en god opskrift.
    Ret Hovedret
    Køkken Italiensk
    Forb. tid 15 minutter
    Tilb. tid 1 time
    Samlet tid 1 time 15 minutter
    Antal 4
    Kalorier 280kcal
    Forfatter Holger Rørby Madsen

    Ingredienser

    • 450 gram hakket oksekød ca. 10% fedt
    • 1 stort løg finthakket
    • 3 fed hvidløg finthakkede
    • 3 gulerødder i små tern
    • 3 stængler bladselleri i små tern
    • 2 dåser flåede tomater eller hakkede tomater
    • 2 spiseskefulde tomatpasta
    • 2 deciliter vand
    • 1 bouillonterning
    • 2 teskefulde oregano
    • 1 teskefuld basilikum
    • 1 citron
    • salt og friskkværnet peber
    • 500 gram spaghetti

    Sådan gør du

    • Hakket oksekød brunes godt af i en gryde med lidt olivenolie. Kødet skal brunes grundigt, da det tilfører meget smag til din kødsovs. Og på den måde opnår du den perfekte spaghetti med kødsovs.
    • Tilsæt derefter løg og hvidløg, og lad det svitse med et par minutter.
    • Så kommes gulerødder og bladselleri i sammen med flåede tomater, tomatpasta, vand og bouillonterning.
    • Lad det koge op og kom oregano og basilikum i.
    • Skru lidt ned, læg låg på gryden og lad nu din kødsovs simre en time, mens smagen og lugten af Italien breder sig i dit køkken.
    • Kog pasta som anvist på pakken - men husk den skal koges al dente.
    • Smag kødsovsen til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.

    Tips

    Spaghetti med kødsovs serveres straks - gerne sammen med et stykke ciabattabrød.

    Se også denne opskrift på pastaret:

    Nem pastaret med parmaskinke på 15 min.
    Opskrift på nem pastaret med parmaskinke. En lækker omgang pasta med ærter, lidt spinat og frisk pasta i en cremet flødesovs, der kan laves på 15 minutter.
    Se opskrift her
    billederesultat med nem pastaret med parmaskinke

    Se flere opskrifter

    • Nem pastaret med parmaskinke på 15 min.
    • Lasagne - hjemmelavet lasagne med seks lag pasta

    Følg os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • RSS

    Læserinteraktioner

    Bidrag med din mening Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Seneste indlæg

    • Italiensk kartoffelsuppe med blomkål og uden fløde
    • Kylling i fad a la Italien med friske krydderurter
    • Pinjekerner - nyttig viden og fakta om de små kerner
    • Italiensk grillkylling med citron og hvidløg
    • Italienske pommes frites stegt i pande
    • Brødsalat fra Italien med spinat, tomat og ciabattabrød
    • Focaccia med tomat - lækkert italiensk madbrød
    • Risotto med ærter - opskrift på lækker ærterisotto

    RSS Seneste nyt fra Nyheder.dk

    • To dræbt under tiltagende spændinger på Vestbredden
    • Ældre kvinde mister livet i brand i Marstal
    • 18 omkom under storme i USA - millioner berørt af uvejr
    • Iransk milits dræbte fire pakistanske soldater
    • Tre partier ligger næsten lige dagen før finsk valg
    • SF-veteran i Bruxelles genopstiller ikke ved næste års valg

    Inspiration til god mad:

    Madbloggen.dk

    Jensens-Madblog.dk

    Newyorkernyheart.dk

    Madens Verden

    Om italienskmad.dk

    Jeg hedder Holger, elsker italiensk mad, og her får du de bedste opskrifter på mad fra Italien. Med alt fra klassiske pastaretter til brød, is og meget mere. Så velkommen i det italienske køkken. Spørgsmål? Så skriv på hej@italienskmad.dk.

    Kategorier

    • Brød
    • Dessert
    • Drikke
    • Grøntsager
    • Hovedretter
    • Is
    • Italienske udtryk
    • Krydderurter
    • Pastaretter
    • Pastatyper
    • Pizza
    • Salater
    • Sovs og marinade
    • Tilbehør

    Copyright © 2023 · Italienskmad.dk